Iproteqt: Bescherming tegen vlekken.

Je kunt samen met je nieuwe bank en/of stoel(en) ook een complete doe-het-zelf verzorgingsset ontvangen.
Dé ideale manier om je nieuwe meubel zelf goed te beschermen tegen vlekken.

Iproteqt-bank-5-jaar-garantie-product-type

Gratis Professionele Vlekkenservice aan huis
Ook krijg je gratis professionele hulp aan huis in het geval van vlekken en eventuele andere problemen met de iproteqt service. Voor banken krijg je 5 jaar lang garantie en bij stoelen 3 jaar.
Ontstaat er toch een vlek afkomstig van voedingsmiddelen of dranken zoals bijvoorbeeld een glas wijn, een bord spaghetti, een kop koffie die je zelf niet kunt verwijderen dan wordt de vlek de eerste 3 of 5 jaar kosteloos door een meubelspecialist bij je thuis professioneel verwijderd. Ook vele andere extreme vlekken zoals bijvoorbeeld ontlasting en braaksel van mens en zoogdier worden 3 of 5 jaar lang kosteloos en snel bij je thuis verwijderd.

Hoe werkt het?
De iproteqt garantie en service is alléén geldig i.c.m. met het te behandelen meubel zoals een bank, fauteuil of eetkamerstoelen. De aankoopbon en het meegeleverde iproteqt-servicebewijs zijn gezamenlijk het garantiebewijs.
Wilt je aanspraak maken op je garantie en/of service?
Neem dan contact met ons op of dien direct een service-aanvraag in via de iproteqt serviceportal.

1. Impregneer met de bijgeleverde set zelf snel en gemakkelijk je nieuwe bank of stoel.
2. Bewaar het servicebewijs in combinatie met de aankoopbon.
3. Probeer bij het ontstaan van een vlek om deze voorzichtig zelf te verwijderen met de bijgeleverde reiniger. Lukt dit niet? Plaats dan een servicemelding op iproteqt serviceportal aan de hand van het bijgeleverde service bewijs zodat een specialist bij je thuis komt om het probleem te verhelpen.